Fiatalítja vagy öregíti a szívtipró sztárt a fogyás - döntse el!

Infostart
2007. augusztus 2. 05:02
Bár sztárnak még mindig nagy, fizikailag azonban igencsak összement George Clooney. A nők bálványa annyira lefogyott, hogy ki kell cserélnie a ruhatárát.

Két és fél éve, az Ocean's Twelve kaliforniai premierjén még úgy nézett ki a filmsztár, mint egy jóllakott óvódás. A sorozat legutóbbi, harmadik részének tokiói vetítésén készült képek viszont azt bizonyítják, hogy a pufók Clooney már a múlté.

A 46 éves sztár 2005-ben hízott meg: a Sziriánia főszerepének kedvéért 30 nap alatt 15 kilót szedett fel. Most viszont a jelek szerint ennél többet adott le. A megfigyelőknek már a cannes-i filmfesztiválon feltűnt, mennyivel soványabb a sztár, aki azóta tovább fogyott.

"A Sziriána forgatása után megesküdtem, hogy vigyázni fogok az alakomra; riasztóan gyorsan fel tudtam hízni azt a súlyt, amelyet a rendező előírt" - nyilatkozta annak idején.

Nem csak azért zavarta a súly, mert öregítette, hanem azért is, mert a kövérségtől depressziós lett. "Örülök, hogy meg tudtam hízni egy szerep kedvéért - de soha többé nem akarom ezt kipróbálni" - tette hozzá.

Rossz nyelvek szerint René Zellwegertől kapta a fogyási tippeket, akivel együtt forgatta a Leatherheads című filmet; a mozit Clooney is rendezte. Kollégánője ugyanis tapasztalt hízó-fogyó, hiszen Bridget Jones kedvéért ezt kétszer is meg kellett tennie.