"Óvakodjatok a bólogatójánosoktól" - tanácsolja a világsztár

Infostart
2007. augusztus 1. 06:45
Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony azt javasolja a fiatal sztároknak: óvakodjanak a bólogatójánosoktól, mert azok csak addig lesznek kedvesek velük, amíg pénzt hoznak nekik.

A sztárpár szerint sok hírességet félrevezet "kíséretük", akik hajlamosak mindenben egyetérteni velük, és nem törődnek a következményekkel.

"Nincs kézikönyv ahhoz, hogyan legyünk híresek. Nem könnyű megbirkózni a dologgal. Jó emberekkel kell körülvenni magunkat" - mondta a 38 éves énekesnő.

A díva férje, Marc Anthony szerint a probléma az, hogy a szórakoztatóiparba bevezetett gyerekek nagy bevételt hoznak a körülöttük állóknak, akik nem figyelmeztetik őket arra, hogy vannak dolgok, amiket még egy sztár sem tehet meg.

"Nekem többen segítettek, hogy sínen maradjak, ebből a szempontból szerencsés voltam. Most úgy tűnik, az emberek érdeke az, hogy boldoggá tegyék a hírességeket egészen addig, amíg pénzt hoznak nekik" - tette hozzá az énekes.

A pár azután szólalt meg, hogy a korábbi gyereksztárt, Lindsay Lohant kétszer is ittas vezetésen kapták, csupán napokkal azután, hogy elhagyta a rehabilitációs klinikát, valamint, hogy arról érkeztek hírek, hogy Britney Spears elérte a mélypontot.