Interjúban üzent a botrányhős: "Szeretlek, fogadj vissza!"

Infostart
2007. augusztus 1. 05:42
Kétségbeesett lépésre szánta el magát Pete Doherty. A botrányhős egy interjúban üzente meg Kate Mossnak, hogy még mindig szereti, és vissza akar menni hozzá.

A Babayshambles frontembere még mindig nem tért magához a szakítás után, és nem érti, miért nem hajlandó vele még szóba sem állni a szupermodell. "Azt akarom, hogy tudja: még mindig szeretem. Összetörte a szívemet. Nem tudok élni nélküle" - nyilatkozta a botrányhős énekes.

"Fogadj vissza! Kate, ha szeretsz, akkor tudod, hogy nem akarok senki mást" - tette hozzá az énekes, aki szerint a szupermodell "őrült féltékenységében" szakított vele, pedig nem is csalta meg őt. Õ azonban megsértődött a vádaskodás miatt, és elköltözött - de most már nagyon bánja.

Barátai szerint a 33 éves Kate Moss-nak is iszonyúan hiányzik Pete, de eltökélte, hogy nem fogadja vissza a férfit. Egy költöztető céggel elvitette a férfi minden holmiját, és a zárakat is lecseréltette a lakásában.

A szupermodell állítólag elégette az összes levelet, amelyet Pete-től kapott, a férfi összes versét és dalát. De nagyon szenved - legalábbis ezt állítja az énekes, aki szerint Kate két napja részegen felhívta őt, és elénekelte neki a Reggeli Tiffanynál klasszikus slágerét.

Pedig a pár a szakítás előtt nem sokkal már a házasságot tervezte. Megállapodtak, hogy ha Pete leszokik a kábítószerekről, akkor novemberben oltár elé állnak.