Házibulira jöttek - esküvő lett belőle

Infostart
2007. július 31. 05:45
Másodszor nősült meg Steve Martin. A hollywoodi sztár 75 vendég előtt mondta ki a boldogító igent. A barátok alaposan meglepődtek, mert nem tudtak az esküvőről - azt hitték, házibulira hivatalosak.

Steve Martin Anne Stringfield írónőt vette feleségül. A vendégek között olyan hollywoodi nagyágyúk voltak, mint Tom Hanks és Diane Keaton - számolt be internetes oldalán a People magazin.

A ceremóniát Bob Kerrey volt nebraskai kormányzó vezette. A vendégek a vőlegény kinézetén is meglepődtek; Martin ugyanis bajuszt növesztett legutóbbi szerepe kedvéért. A színész Clouseau felügyelőt alakította a Rózsaszín párducban, és annyira megtetszett neki a bajusz, hogy nincs szíve megválni tőle.

Pedig a film messze nem volt olyan sikeres, mint az, amelyben a legendás Peter Sellers alakította az ügyefogyott felügyelőt; a szigorú kritikusok szerint az amerikai komikus meg sem tudta közelíteni neves brit elődjének alakítását.

A 61 éves színésznek ez a második házassága; 1994-ben vált el Victoria Tennant brit színésznőtől. A 35 éves írónő azonban először mondta ki a boldogító igent.