Szenzáció: Brad Pitt és Gwyneth Paltrow egy pár!

Infostart
2007. július 29. 20:03
Ismét összeállt Brad Pitt és egykori szerelme, Gwyneth Paltrow. Bár a hírek szerint előbbi partnere, Angelina Jolie nincs elragadtatva a dologtól, azért nem olyan vészes a helyzet: csak közös filmet forgatnak.

Dirty Tricks azaz Piszkos trükkök a címe annak a filmnek, melynek két főszereplője Gwyneth Paltrow és Brad Pitt. A szereposztás pikantériája, hogy a két színész korábban egy pár volt, így nem csoda, hogy Brad Pitt élettársa (és gyermekének édesanyja), Angelina Jolie nem repes a boldogságtól.

A néha kissé féltékeny színésznőnek további fejfájást okozhat, hogy a filmben Brad Pitt és Gwyneth Paltrow házaspárt alakít.

Ez egyébként nem is állhat olyan távol tőlük, hiszen 1997-ben egyszer már majdnem realitássá vált. Akkor egy hároméves kapcsolat után tulajdonképpen az utolsó pillanatban bontották fel eljegyzésüket.

Nem is olyan régen egyébként Angelina Jolie állítólag azzal fenyegetőzött, hogy kirúgja Brad Pittet, amiért az közös gyermeküket is magával vitte a volt feleségével, Jennifer Anistonnal folytatott találkájára.

A pletykák szerint Angelina azt képzeli, hogy Jennifer éket akar verni közéjük, annak ellenére, hogy három adoptált és egy közös gyermeket nevelnek együtt.

Brad Pitt 2005-ben, négyévnyi házasság után szakított korábbi feleségével, sokak szerint a válást éppen az okozta, hogy Brad igen közeli kapcsolatba került Angelinával a Mr. és Mrs. Smith forgatásán.