A szupermodell lánya is beszállt a hülye név-versenybe

Infostart
2007. július 28. 09:45
Nem kímélik gyerekeiket a hírességek, és kreativitásuk határtalan. Legutóbb a szupermodell Jordan és férje, Peter André közös csemetéjének neve verte ki a biztosítékot: a szülők úgy döntöttek, hívják a kicsit Princess Tiaamiinak.

A kislány neve a két nagymama, Amy és Thea nevének összevonásából származik, a Princesst pedig azért tették elé, mert ő a kis hercegnőjük - magyarázta Jordan, aki már azt is elhatározta, hogy hamarosan a nyakára tetováltatja gyermeke nevét.

"Katie (Jordan eredeti neve Katie Price) mindig kedvelte a Princess nevet, de mindenki azt mondta, hogy ez túlzás. Nekem is tetszett, de azt szerettem volna, ha a lányunkat úgy hívják majd, mint az édesanyáinkat. Aztán egy reggel felébredtem és arra gondoltam: megvan, egyszerűen csak összerakjuk a kettőt" - magyarázta a büszke apa.

Princess Tiaamii nem az első, akinek szülei furcsa nevet adnak. Az egyik brit lap összeállított az ötven legkfurább név listáját, amelyből kiválasztottuk a tíz legkülönlegesebbet.

1. Aurelius Cy - Elle Macpherson színésznő fia
2. Bluebell Madonna - Geri Halliwell, a Spice Girls egykori tagjának lánya
3. Fifi Trixibell - Bob Geldof, a Live Aid-koncert ötletgazdájának lánya
4. Gulliver - Gary Oldman színész fia
5. Heavenly Hiraani Tiger Lily (mennyei szépséges ég tigrisliliom) - Michael Hutchins, az INXS egykori énekesének lánya
6. Kal-El Coppola - Nicholas Cage színész fia
7. London Emilio - Slash, a Guns N' Roses gitárosának fia
8. Moon Unit (holdutazáshoz használt leszállóegység) - Frank Zappa lánya
9. Pilot Inspektor - Jason Lee színész fia
10. Rocket (rakéta) - Robert Rodriguez fia (A rendező négy további gyermekének sem adott szokványos neveket. Fiai: Racer - versenyző, Rebel - lázadó és Rogue - csirkefogó, lánya: Rhiannon. A név egy walesi kifejezésből származik, amely annyit tesz: nagy királynő, boszorkány vagy istennő.)