Borzalmasan néz ki a szupersztár énekesnő - képek

Infostart
2007. július 26. 05:10
Egyre többen aggódnak Amy Winehouse testi és szellemi egészsége miatt, úgy tűnik ugyanis, hogy életmódja tönkreteszi az énekesnőt, akinek legutóbbi koncertjéről kivonultak az elégedetlen rajongók.

Az éjszakai pillangó-lét megteszi a magáét: Amy Winehouse-t, úgy tűnik, megviseli, hogy partiról partira jár, és a bulizás közben még enni is elfelejt.

Az énekesnőt kedden kapta lencsevégre néhány fotós, ahogy Londonban sétál nyomában néhány rajongójával. A képeken jól látszik, mennyire vékony az előadó, és hogy rövid idő alatt mennyit öregedett az arca és a bőre.

Amy Winehouse-nak azonban valószínűleg nemcsak testi, hanem lelki problémái is vannak: múlt heti koncertjéről egyszerűen kivonult az elégedetlen közönség.

Többen azt állították, hogy az énekesnő a színpadról a publikum felé köpött, korábban pedig sírva fakadt a színpadon, miután fejbe vágta saját magát a mikrofonállvánnyal, amiért elfelejtette az egyik dal szövegét.

A dacos énekesnő többször hangoztatta: nem áll szándékában változtatni az életmódján. "Nem azért csinálom, hogy példakép legyek" - jelentette ki.

Ugyanakkor zenéje újabb és újabb elismeréseket kap: második, a Back to Black című albumát most Mercury-díjra jelölték.