Vilmos régi-új kedvese fényesebben ragyogott a királyi ékszernél

Infostart
2007. július 23. 08:22
Több mint százéves, királyi gyémántnyakláncban pompázott hatvanadik születésnapján Károly walesi herceg felesége, Camilla.

II. Erzsébet királynő adta kölcsön a csillogó gyémántnyakláncot Camillának, amelyet Károly herceg felesége a királyi család highgrove-i birtokán rendezett születésnapi estélyen viselt.

Az ékszert eredetileg Mária királyné kapta V. György királlyal való házasságkötése alkalmából 1893-ban. A nyaklánc később II. Erzsébet anyjához, az anyakirálynőhöz került két másik különleges ékszerrel együtt.

II. Erzsébet maga ugyan nem jelent meg a születésnapi rendezvényen, ugyanis ezzel hivatalossá és formálissá tette volna az egész eseményt, ám egyesek szerint az ékszerek kölcsönadásának gesztusa azt mutatja, hogy a királynő és Camilla remek viszonyban van.

Hiába azonban a csillogó ékszer, nem Cornwall hercegnője volt a rendezvény fénypontja.

Sokak figyelmét az kötötte le, hogy újra egy párként jelent meg Vilmos herceg és Kate Middleton. Szemtanúk szerint a szerelmesek sülve-főve együtt voltak, a herceg le sem vette szemét párjáról.

A születésnapi rendezvényen nem vett részt ugyanakkor Károly kisebbik gyermeke, Harry herceg, aki Afrikában nyaral a barátnőjével.