Újabb pikáns titok derült ki James Bondról

Infostart
2007. július 19. 05:00
Meglepő titkot hozott nyilvánosságra múltjáról a legújabb James Bond, azaz Daniel Craig: a színész pályája kezdetén a Marmite nevű pikáns csemege kóstoltató embereként dolgozott egy readingi szupermarketben.

Valószínűleg kevesen gondolták volna, hogy ennyire nehéz volt a kezdet Daniel Craig számára: vásárlóknak osztogatott termékmintákat a Sainsbury's readingi üzletében, ennek köszönhetően kapta meg a színészethez szükséges engedélyt.

"Én voltam Marmite úr, ezért kaptam meg az engedélyt. Marmite pulóvert viseltem a readingi üzletben, szörnyűség" - emlékezett vissza a 39 éves színész.

Kellemtelen élményei ellenére Daniel Craig még mindig szereti a csemegét, felkelés után minden reggel Marmite-tal keni a pirítóst, mert "felébreszti az embert".

Nem ez az első történet, amely gyengíti Daniel Craig, így James Bond kemény férfiúi imázsát. A Casino Royale forgatása alatt életmentő mellényben jelent meg egy vízparti sajtótájékoztatón, és az is kiderült róla, hogy nem tud kézi sebességváltós autót vezetni.