Elhagyta feleségét a francia világsztár

Infostart
2007. július 16. 07:42
Nemcsak az Arsenalt, hanem feleségét is elhagyta Thierry Henry. Barátai elmondása szerint a 29 éves francia csatár Barcelonába szerződéséhez hozzájárult az is, hogy megromlott kapcsolata feleségével.

Nemcsak a kihívás miatt igazol az Arsenalból a Barcelonába Thierry Henry. A francia támadó ugyanis elválik angol feleségétől, és ez is hozzájárulhatott klubváltásához.

"Igazán nem akartam elhagyni az Arsenalt, mivel ez a kedvenc klubom, és imádtam itt játszani. De sok dolog megváltozott mostanában, ezért el kell hagynom mindent, ami angol, köztük a feleségemet is. Ezek szomorú napok mindannyiunknak, de tudnod kell, hogy mikor lépsz tovább" - mondta barátainak egy beszélgetés során az Európa- és világbajnok játékos.

A futballista és az angol modell négy éve kötött házasságot, és egy lányuk született. A pár kapcsolata azonban az elmúlt hónapokban megromlott, közeli ismerőseik szerint sokat veszekedtek.

Henry két hete költözött ki londoni otthonukból, és az elmúlt napokat Párizsban töltötte, ahol koncerteken és kaszinókban látták - minden alkalommal más nő társaságában. Egy barátja elmondta: a futballista úgy viselkedett, mint egy igazi agglegény.