Megszüntetik a postásgyilkosság nyomozását

InfoRádió / MTI
2007. július 14. 10:53
A gyanúsított halála miatt a rendőrség megszünteti a nyomozást a veszprémi postásgyilkosság ügyében - mondta el a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője az InfoRádióban. Az N. László elleni másik, a móri bankrablás miatt folyamatban levő ügyben W. Róberttel szemben tovább folyik az eljárás.

A szóvivő nem kívánta megerősíteni, hogy a móri bankrablás két gyanúsítottját a közeljövőben szembesítette volna a rendőrség.

Horváczy Emese csak annyit közölt, hogy valóban szerepelt a nyomozóhatóság tervei között a szembesítés, mivel ez az eljárás eddigi szakaszában nem történt meg.

Horváczy Emese elmondta: mindkét bűncselekmény - a móri bankrablás és a postások elleni támadások - ügyében szakértői véleményekre vár a nyomozóhatóság.

A postások elleni támadások ügyében egyedül N. Lászlót gyanúsították meg, halála miatt a szakértői vélemények beérkezését követően a rendőrség lezárja a nyomozást.

N. László pénteken késő este akasztotta fel magát a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetben levő zárkájában.

A férfit hat postás elleni támadással hozta összefüggésbe a rendőrség, de csak az első kettővel gyanúsították meg: a 2003-ban elkövetett veszprémi postásgyilkossággal, valamint egy szintén 2003-ban elkövetett győri támadással.

Hanganyag: Rezsek Gyõzõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást