Ismerősökkel szembesítették a kislány feltételezett elrablóját

Infostart
2007. július 14. 07:03
A Portugáliában elrabolt Madeleine McCann után nyomozó rendőrök a kislány családjával együtt nyaraló ismerősök, valamint az egyetlen gyanúsított vallomásai közötti ellentmondásokat vizsgálva igyekeznek új nyomra bukkanni.

A brit származású, régóta Portugáliában élő Robert Murat az ügy egyetlen gyanúsítottja, aki azonban tagadja, hogy köze lenne a négyéves kislány eltűnéséhez.

A McCann család ismerősei - akik velük együtt nyaraltak Praia da Luz-ban, amikor Madeleine-t elrabolták - ezen a héten utaztak vissza Portugáliába, hogy szembesíthessék őket Robert Murattal.

Egyelőre nem tudni, hogy az eljárásnak lett-e szembesíthető eredménye. Az viszont biztos, hogy a nyomozók az elmúlt egy hétben kétszer hallgatták ki a gyanúsítottat, valamint kikérdeztek egy nőt, aki látott egy kislányt, akit egy férfi vitt. McCannék meg vannak győződve arról, hogy Madeleine elrablásának volt a szemtanúja.

Madeleine McCannt május 3-án hurcolták el ágyából a portugáliai üdülővárosból, Praia da Luz-ból, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak.