Sztárok minden idők legborzalmasabb ruháiban

Infostart
2007. július 13. 08:49
A briteknek sokféle kutatásra van idejük és pénzük. Most például azt állították össze, melyek voltak az elmúlt évtizedek legrémisztőbb divatirányzatai, és hogyan hódoltak ezeknek a sztárok.

A legelrettentőbb ruhadarabok között találjuk a pelerint, amelyet még az utóbbi években is szívesen viselt például Renée Zellweger, Kylie Minogue vagy Jennifer Lopez.

A divatszakemberek az egyik legcikisebb ruhadarabok között említik a fodros minit - nem véletlenül -, amely Paris Hilton vagy Kate Moss egyik kedvence.

Az összeállítás szerint az ingen vagy más felsőrészen hordott kötött mellény sem éppen divatos, mint ahogy a Diana hercegnő, vagy Sarah Jessica Parker által kedvelt nadrágtartó is a ciki kategóriába tartozik.

Bár az összeállítás készítői nem állítottak fel sorrendet, ha megtették volna, valószínűleg a holdjáró cipő és a lábszármelegítő került volna az első helyre. A néha gumicsizmához hasonlító lábbelit gyakran láthattuk a Spice Girls tagjain.

A legtöbb ember nem jelenne meg hivatalos eseményeken szabadidőruhában, a sztárok azonban nem ilyenek. Minnie Driver, Gwen Stefani, Madonna vagy Rod Stewart is szívesen pózolt a fotósok előtt a melegítőjében.

A listát a klumpa zárja, amelyet Teri Hatcher és Kim Wilde lábán is elcsípték a fotósok.

Ha meg akarja nézni a képeket, kattintson ide.