Nem vizsgálják meg Zsanett parókáját

Infostart
2007. július 11. 14:19
Elutasította a sértett vendéghajának vizsgálatára vonatkozó indítványt az ügyészség a Múzeum körúti erőszak ügyében. Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az InfoRádióban azt mondta: a szaktanácsadói vélemény alapján felesleges a póthaj mitokondriális vizsgálata, mert attól nem várható eredmény.

Közben a Budapesti Nyomozó Ügyészség elutasította azt a tanúmeghallgatásra vonatkozó indítványt, amelyben azok meghallgatását kérték, akik szerint a sértett - az ügyben készült orvos szakértői szakvéleménytől eltérően - nem május 4-én szerezte sérüléseit.

Morvai Attila azt mondta: az elutasító határozatok ellen fellebbezni lehet, ettől függően akár két héten belül lezárhatják a nyomozást az ügyben.

A Fővárosi Főügyészség május 17-én jelentette be, hogy egy 21 éves lány feljelentése alapján 2 rendőrt erőszakos közösüléssel és vesztegetéssel, 3 rendőrt pedig bűnsegédként elkövetett erőszakos közösüléssel gyanúsítanak.

A Rendészeti Biztonsági Szolgálat állományába tartozó 5 férfit előzetes letartóztatásba helyezték, szolgálati viszonyukat megszüntették, majd június 18-dika óta szabadlábon védekeznek.

Hanganyag: Kálló Izabella


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást