Internetes álomfejtés a főboszorkánytól

Infostart
2007. július 10. 21:57
Az interneten keresnek újabb kuncsaftokat a romániai boszorkányok, akik előtt hatalmas új piac nyílt meg, amikor az ország csatlakozott az Európai Unióhoz.

A boszorkányság hivatalosan elismert foglalkozás Romániában, ahol a fehér - vagyis jó - boszorkányok kínálják a szolgálataikat: varázslatot, jóslást, jövendőmondást.

A boszorkányok előtt is új piac nyílott meg az EU-csatlakozáskor, s rájöttek, hogy itt az ideje haladni a korral, és bevetni a legmodernebb technikákat is az igények kielégítésére.

A leghíresebb romániai boszorkány, Rodica már létre is hozta saját internetes oldalát, és blogot is vezet a világhálón - egyelőre csak román nyelven.

Rodica a "romániai boszorkányok vitathatatlan és megkérdőjelezhetetlen vezetőjének" tartja magát, és azt állítja, hogy gyógyítani tudja az impotenciát, az epilepsziát és az alkoholizmust.

"Készítek szerelmi bájitalt, és jósolok hagyományos módon is, de a blog közelebb hoz a potenciális kliensekhez, és meggyőzi a szkeptikusokat, hogy a boszorkányság nem mese" - állítja Rodica.

Nem csak az internet bizonyítja egyébként, hogy a boszorkányok haladnak a korral. Kínálnak ugyanis többek között szerelmi bájitalt kimondottan melegeknek.