Szó sincs szakításról - együtt nyaral Vilmos herceg és Kate Middleton

Infostart
2007. július 8. 20:17
A fülig szerelmes Vilmos herceg titkos külföldi nyaralásra viszi Kate Middletont, hogy ismét a lehető legszorosabbra fűzzék a kapcsolatukat. A pár áprilisban szakított, de mint kiderült, néhány nap után újra elkezdtek titokban találkozni, és most már megint szent a béke közöttük.

Vilmos szabadságát együtt tölti majd Kate-te - valahol külföldön. Az áprilisi szakítást a herceg azzal magyarázta, hogy jobban akar koncentrálni katonai karrierjére, ám hamar rájött: az együtt töltött négy évet nem lehet könnyedén elfelejteni.

"A következő lépés az, hogy egy kis időt töltsenek távol a munkától. A nyaralás nagyszerű alkalom lesz arra is, hogy elfelejtsék az elmúlt hónapok eseményeit" - mondta egy meg nem nevezett udvari forrás a lapnak.

A közös nyaralás ötlete állítólag tíz napja egy baráti találkozón vetődött fel, véglegesen azonban a Diana hercegnő emlékére múlt szombaton rendezett koncert után döntött a pár.

"Kate akkor sem szakított a közös baráti körrel, amikor kapcsolata megszakadt a herceggel" - tette hozzá a név nélkül nyilatkozó forrás, aki szerint a közös nyaralás arra is jó lesz, hogy Vilmos bocsánatot kérjen a fájdalomért, amit Kate-nek okozott.