Vak szerelem: párja mindkét szemét kiszúrta a féltékeny nő

Infostart
2007. július 7. 09:26
Bal szemére már megvakította párját az a hongkongi nő, aki nemrég a férfi másik szemébe is evőpálcikát döfött. Barátja először még megbocsátott az asszonynak, most azonban feljelentette.

Az 58 éves Po Siu-fong tavaly novemberben arra a következtetésre jutott, hogy barátja, Kvok Vai-ming megcsalja. Veszekedni kezdtek, és a vita hevében a nő egy evőpálcikát döfött a férfi bal szemébe, abba, amelyet hat évvel korábban az ujját használva már megvakított.

Po hisztériázni kezdett, amikor meglátta a sebet, és egy törölközővel törölgette le a vért - írta az esetről beszámoló lap, a South China Morning Post.

A pár végül együtt merült álomba, másnap reggel azonban ismét paprikás lett a hangulat, a dühös Po felkapott egy evőpálcikát, amelyet ezúttal élettársa jobb szemébe szúrt.

A férfi két nappal később ment orvoshoz, és feljelentést tett a rendőrségen is. A hat évvel ezelőtti támadást azért nem jelentette be, mert még szerette a nőt.

Kvok Vai-ming csupán a jobb szemével érzékel, látásképessége azonban csak 10-20 százalékos. Élettársát 6 hónapos börtönbüntetésre ítélték.

"Ha megbocsátok neki, isten nekem nem bocsát majd meg. Akárhogy is, sehogy sem tud kárpótolni az elvesztett látásomért" - nyilatkozta a férfi a kínai lapnak.