Már csak az eljegyzésre lehet fogadni

Infostart
2007. július 3. 21:05
Nem lehet már fogadni a brit irodákban arra, hogy kibékül-e Vilmos herceg Kate Middletonnal, miután a pár sajtóbeszámolók szerint együtt töltötte a Diana-emlékkoncert utáni éjszakát. Arra viszont 12-szeres pénzt fizetnek, ha a pár még az idén bejelenti az eljegyzését.

A pár áprilisban szakított, de egyes források szerint csak négy napig tartott a haragszomrád - azóta is találkozgatnak. Sokáig csak titokban voltak együtt, néhány napja azonban már csókolózni is látták őket, a vasárnapra virradó éjszakát pedig már a Clarence House-ban - Károly herceg és családjának hivatalos rezidenciáján - töltötték együtt.

"Az a tény, hogy Kate és Vilmos a Diana-emlékkoncerten nem egymás mellett ült a királyi páholyban, senki nem tévesztett meg. Biztosak vagyunk abban, hogy ismét együtt vannak, a kérdés már csak az, mikor szólalnak meg az esküvői harangok" - nyilatkozta a William Hill iroda szóvivője, Rupert Adams.

A fogadóirodák öt az egyhez adják, ha a 2008 végéig, és 12 az egyhez, ha még az idén bejelentik Vilmos és Kate eljegyzését.

Hivatalos források nem hajlandóak nyilatkozni Vilmos herceg magánügyeiről, sem a Kate-hez fűződő kapcsolatáról. "Természetesen közeli barátok, és azok is maradtak április óta. De mindketten nyugalmat akarnak. Különösen azt nem szeretnék, ha barátságukat folyamatosan figyelemmel kísérné a média" - közölte a The Daily Maillel egy magas rangú udvari forrás.