Számítógép segíti Victoria Beckhamet az öltözködésben

Infostart
2007. június 29. 20:10
Egy negyedmillió fontba (közel 90 millió forintba) kerülő különleges szekrényt vett és építtetett be Los Angeles-i villájába Victoria Beckham.

A belülről bőrrel bevont, kristálycsillárral és Andy Warhol értékes festményével díszített szekrény igazi különlegessége abban rejlik, hogy egy olyan számítógép is van benne, amely mindent tud a Spice Girls-tag öltözködéséről.

A készülék számon tartja, hogy melyik ruhát mikor viselte a Los Angeles Galaxy csapatához igazoló David Beckham felesége, így nem fordulhat elő, hogy rövid időn belül többször is ugyanabban az öltözékben mutatkozzon Posh Spice.

A számítógép emellett egy, az orvostudományban használt eszközt is tartalmaz, amely a 33 éves énekesnő teljes testéről 360 fokos szögben képet alkot, így valamennyi szögből megnézheti, hogyan áll rajta egy ruha, mielőtt kilépne benne az utcára.

A Beckham-rezidenciának azonban nem csak ez a szekrény az egyetlen nem mindennapi darabja. Az angol válogatott 31 éves középpályása 50 ezer fontért (18 millió forintért) rendelte meg a legmodernebb házimozi-rendszert, a televízió képernyőjének átmérője 260 centiméteres.

Az egyedülálló biztonsági rendszer segítségével pedig David és Victoria Beckham a világ bármely pontjáról ellenőrizheti, éppen ki ment be vagy ki a villából. A sztárházaspár tíz fős biztonsági személyzetet fogadott fel.