Mi van a szoknya alatt? Botrány Wimbledonban - képekkel

Infostart
2007. június 27. 21:00
Immár hagyomány, hogy a szigorú öltözködési előírásokat követő angol nyílt teniszbajnokságon valaki mindig botrányt okoz az öltözködésével. Ezúttal a francia Tatiana Golovin kavart vihart szoknyája alá húzott piros combmelegítőjével.

Vakarják a fejüket az angol nyílt teniszbajnokság szervezői, ugyanis egyelőre nem tudják eldönteni: megsértette-e a meglehetősen konzervatív öltözködési szabályokat a francia Tatiana Golovin.

A hölgy ugyanis rikító piros combmelegítőt húzott a fehér szoknya alá, ami egyes wimbledoni tisztviselők szerint sérti a szabályokat. A versenyt rendező All England Club szóvivője ugyanakkor gyorsan megnyugtatott mindenkit, hogy a fehérnemű akármilyen színű lehet, ameddig nem lóg ki a szoknya alól.

"Minden más ruhadarabnak fehérnek kell lennie, de ebben az esetben a versenyző nem sértette meg a szabályokat" - mondta a szóvivő.

Szinte csak erről kérdezték

Az ügy komolyságát mutatja, hogy a tajvani Vejt búcsúztató 19 éves francia teniszezőnő a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón is jórészt az öltözködésével kapcsolatos kérdésekre válaszolgatott.

Tatiana Golovin azzal védekezett, hogy azért választotta a piros színt, mert így szerette volna kifejezni erejét és magabiztosságát. A teniszező megerősítette, hogy a következő mérkőzésen is ugyanazt az alsóneműt fogja viselni.

"Ezen a két héten piros lesz. Hogy mi jön utána, az legyen meglepetés" - titokzatoskodott a francia teniszező.

Nézze meg Ön is a botrányt okozó ruhadarabot itt!