Lenyiszálta az ujjait, nehogy megfulladjon

Infostart
2007. június 27. 07:08
Levágott egy darabot két ujjából az a férfi, aki a Wynoochee-folyón horgászás közben járt szerencsétlenül: hajója örvénybe került, keze pedig beszorult annak oldala és egy uszadékfa közé. Ha még néhány percig kitart, ujjai valószínűleg megmaradnak.

Az 51 éves William Messenger zsebkésével vágta le mutató- és középső ujjának első percét, hogy megmenekülhessen süllyedő hajójáról, amelyet egy örvény egy farönkökből kialakult torlasznak préselt.

A férfi két ujja a hajó oldala és az egyik farönk közé szorult, a gyors sodrás miatt pedig Messenger képtelen volt kiszabadítani magát.

A szerencsétlenül járt férfi valószínűleg nem döntött volna úgy, hogy lenyiszálja saját ujjait, ha tudja: már közel a segítség.

Néhány perccel öncsonkítása után ugyanis megérkezett leendő veje a mentőcsapattal.

A fiú is ott volt, amikor a hajót hatalmába kerítette az örvény, neki azonban még sikerült kiúsznia a partra. Segítségért indult, Messenger azonban nem volt biztos abban, hogy a leendő rokon idejében visszaér, ezért hozta meg a rémisztő döntést.

William Messengert a baleset után kórházba szállították; állapotát kielégítőnek találták az orvosok, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy meg tudták-e menteni a férfi két levágott ujját.