A brit miniszterelnökkel fényképezkedett a pornósztár - képekkel

Infostart
2007. június 27. 20:32
Bár Tony Blair szerdán benyújtotta lemondását a miniszterelnöki posztról II. Erzsébetnek, a nyomozás tovább folyik az akkor még általa vezetett Munkáspárt vesztegetési botránya ügyében. Ezúttal egy neves amerikai pornósztár mesélte el, miként tudott a kormányfő közelébe férkőzni.

Még 2004-ben, a londoni Hilton Hotelben rendezett pénzgyűjtő-gálán mutatták be a most 25 éves Courtney Coventry-t Tony Blair akkori brit miniszterelnöknek.

A kaliforniai pornósztár a Munkáspárt fő támogatógyűjtőjén, Lord Levy-n keresztül ismerkedett össze a kormányfővel. A fogadáson készült képeket ide kattintva Ön is megnézheti!

A módszer egészen egyszerű volt: Courtney Coventry és férje grófnak és grőfnőnek adták ki magukat. Egészen pontosan: a "színésznő" a Rozel grófnője címet pár száz fontért vásárolta.

"Az arisztokrata cím hamis voltának az ellenőrzés során ki kellett volna derülnie. Ugyanakkor egyértelmű volt, hogy Lord Levy-t és a Munkáspártot csak az érdekelte, hogy mennyi pénzt tudok nekik adni" - mesélte most a pornósztár.

Courtney Coventry arról is beszélt, hogy miként fejtette ki Tony Blairnek és Jack Straw belügyminiszternek a jövőről szőtt vízióját. "Az idő nagy részén utóbbi a melleimnek beszélt" - emlékezett vissza a hölgy.

A brit rendőrség ugyan kihallgatta a pornószínésznőt, ám az általa nyújtott információkat értéktelennek ítélte és elengedte őt.