Brutálisan meggyilkolta és feldarabolta a barátnőjét

Infostart
2007. június 26. 09:27
Korábban már volt büntetve az a férfi, akit barátnője meggyilkolásának gyanújával vett őrizetbe a rendőrség Békés megyében.

Az elkövető a gyilkosság után hidegvérrel feldarabolta a fiatal nőt, és egy másik helyszínen megpróbálta elrejteni a testrészeket.

Végül a gyanúsított, körülbelül egy héttel az eset után félrevezető bejelentést tett a rendőrségen, a nő eltűnéséről. Amikor azonban a bejelentés megtételekor ellentmondásokba keveredett, beismerte, hogy gyilkolt.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon hétfőn délután arról tett bejelentést egy pusztaottlakai férfi, hogy az élettársát elrabolták.

A rendőrök a bejelentés kapcsán több kérdést is feltettek az emberölési kísérlet miatt büntetett, 26 éves férfinak, aki azonban ellentmondásokba keveredett.

Végül elmondta, hogy az élettársát megölte, majd feldarabolta. Pusztaottlaka külterületén megmutatta azt a helyet is, ahol a bűncselekmény történt.

A hírügynökség úgy tudja, hogy a pár fát akart lopni a falu határában, amikor valamin összevesztek, s a férfi a favágáshoz használt eszközzel kivégezte a 19 éves nőt.

A holttest állapota arra utal, hogy az emberölés körülbelül egy héttel ezelőtt történt, a történtek körülményeit azonban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya még vizsgálja.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást