Újra együtt Vilmos herceg és az "új Diana hercegnő"?

Infostart
2007. június 25. 07:30
A legfrissebb brit médiaszenzáció szerint Vilmos herceg és korábbi barátnője, Kate Middleton ismét egy pár. A brit trónöröklési sorrendben apja után második herceget és volt szerelmét állítólag csókolózni is látták, bár ők kitartanak amellett, hogy csak barátok.

Az elmúlt napok egyik nagy szenzációja volt, hogy csókolózni látták Vilmos herceget és korábbi barátnőjét, Kate Middletont. A pár még áprilisban szakított, de a jelek szerint ismét fellángolhattak a régi érzelmek.

A korábbi egyetemi évfolyamtársak hosszú évekig jártak együtt, mígnem idén áprilisban szakítottak. A pár egyik közeli barátja állítja: szó sincs arról, hogy Vilmos és Kate ismét együtt járnának, bár a közelmúltban együtt jelentek meg egy, a hadsereg által szervezett rendezvényen.

"Vilmosnak vinnie kellett magával valakit és Kate volt a természetes választás. Ha egy hírességet hívott volna meg, akkor azzal rossz jeleket küldött volna. Kate-tal kapcsolatos helyzete egyértelmű. Csak jó barátok szeretnének maradni, ennyi az egész" - mondta a közeli barát.

Ugyanakkor a parti egyik résztvevője állítja: Vilmos herceg és Kate Middleton a táncparketten szenvedélyesen csókolóztak.