Még egy esélyt ad magának az álompár

Infostart
2007. június 25. 05:39
Szenvedélyes csókkal bizonyította Vilmos herceg, hogy még mindig nem közömbös a számára egykori barátnője. A brit trónörökös fia és Kate Middleton állítólag ad még egy esélyt a kapcsolatuknak - de a lány a bírátok szerint ragaszkodik hozzá, hogy Vilmos végre egyértelműen elkötelezze magát.

Vilmos herceg "elveszett kiskutyaként" követte egy szemtanú beszámolója szerint Kate-t egy bulin, ahová ő hívta meg volt barátnőjét.

A fiatalok április óta nem jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt - Vilmos akkor vetett véget öt éve tartó kapcsolatuknak, amikor az alattvalók már éppen a házasság időpontjának bejelentésére számítottak.

Állítólag titokban azóta is többször találkoztak, s bár a barátok szerint Kate élvezi a herceg társaságát, világossá tette Vilmos számára: addig nem békül ki vele, míg a herceg nem hajlandó elkötelezni magát a közös jövőjük mellett.

Sőt, állítólag Kate még abban sem biztos, hogy valóban újra akarja kezdeni a királynő unokájával.

A lány mindenesetre alaposan móresre tanította Vilmos azon a bulin, amelyre a herceg hívta meg. Eleinte állandóan kitért Vilmos elől, aki a szemtanúk beszámolója szerint végül egyszerűen megragadta, és a táncparkettre rángatta a lányt.

Utána azonban már Kate sem állt ellen; 150 szemtanú előtt táncoltak összesimulva, s végül egy szenvedélyes csók után eltűntek a herceg szállásán.