Filmvászonra kerül az orgia, amelybe majdnem belehalt a tabudöntő

Infostart
2007. június 25. 21:05
Megfilmesítik a Playboy-alapító Hugh Hefner életét. "Minden tabut megtört a szexben - én pedig mindezt be fogom mutatni a filmben" - ígéri a rendező.

A "Playboy" című filmet Brett Ratner, a Csúcsformában-sorozat rendezője jegyzi, producere pedig a Csodálatos elmével Oscar-díjat nyert Brian Glazer.

A 81 éves Hugh Hefner már évekkel ezelőtt eladta az életéről szóló film jogait Glazernek, de csak most állapodtak meg a forgatás részleteiről - írta hétfői számában a Daily Variety.

A forgatókönyv még csak készül, de Ratner azt ígéri, semmi nem marad majd rejtve. "Hef puritán nevelést kapott, mégis a szexuális forradalom atyjává vált. Minden szexuális tabut megdöntött, és én mindet be is fogom mutatni, egészen addig az orgiáig, amelybe a nyolcvanas években majdnem belehalt" - ígérte a rendező.

Hefner 1953-ban alapította meg a Playboy-t, amelyből az idők során valóságos vállalatbirodalmat épített. A hatvanas évektől a szexuális forradalom egyik élharcosa lett, de sokat tett a szólásszabadságért, a cenzúra eltörléséért és a liberális szabadságjogok kivívásáért is a Playboy oldalain publikált hosszú cikkekkel.