Paris Hilton, az egymillió dolláros exkluzív interjú

Infostart
2007. június 22. 08:02
Jövő héten szabadul a börtönből Paris Hilton, akit máris elképesztő ajánlatokkal bombáznak a televíziós társaságok. Az örökösnő első szabadlábon adandó interjújáért folyó versenyt az NBC nyerte, megbízható források szerint egymillió dollárt (185 millió forintot) ígérve.

Paris Hilton nem tud veszíteni. Legalábbis anyagi szempontból, hiszen a jelenleg 23 napos börtönbüntetését töltő örökösnő első, szabadlábon adandó interjújáért gyakorlatilag háborúztak a nagy amerikai tévétársaságok.

Az árversenyt az NBC nyerte, mégpedig a The New York Post forrásai szerint egy egymillió dolláros ajánlattal.

A legnagyobb riválisnak számító ABC vezetői a hírek szerint rosszul fogadták az örökösnő döntését, hiszen arra számítottak, hogy Paris Hilton az első interjú lehetőségét annak a Barbara Waltersnek adja majd, aki egyrészt édesanyja jó barátnője, másrészt már készítette vele telefonos interjút a börtönben.

Közben az E! főleg szórakoztató műsorokat sugárzó televízió kezébe jutott egy levél, amelyet Paris Hilton írt a börtönből válaszként egyik rajongójának. "Erős vagyok és próbálom a legjobbat kihozni a helyzetből. A levelek, melyeket kapok, megmosolyogtatnak itt, a cellámban ülve, szomorúan és magányosan. Még egyszer, nagyon köszönöm soraidat, Isten áldjon téged és családodat" - írta az örökösnő.

Paris Hilton egyébként hétfőn szabadul a kaliforniai Lynwoodban lévő börtönből.