Megint rosszul választott a színésznő?

Infostart
2007. június 11. 21:10
Jennifer Aniston új barátja hosszú ideig kokainfüggő volt: a szupermodellel, Kate Moss-szal szívott egészen addig, amíg nem találkozott Nelson Mandelával.

A brit modell, Paul Sculfor ismerősei figyelmeztették a színésznőt, hogy lépjen ki a kapcsolatból, mielőtt megégetné magát.

Elmondták: a férfi korábban súlyos kábítószerfüggő volt, naponta akár 450 fontnak (csaknem 170 ezer forintnak) megfelelő értékű kokaint is felszippantott.

Az átlagos 28 nap helyett ő fél évig volt drogelvonón, annyira súlyos volt az állapota. Miután "tiszta lett", még évekig utókezelésre járt, hogy le tudja küzdeni a kábítószer utáni vágyat.

Nőügyei is meglehetősen zavarosak voltak: dühös volt Robbie Williamsre, ezért összejött annak akkori barátnőjével, Nicole Appletonnal, az All Saints egyik tagjával.

A kapcsolat azonban fura véget ért, mert a modell hamarosan már az együttes másik énekesnőjével, Shaznay Lewisszal járt.

Találkozott Mandelával, elvonóra ment

Paul Sculfor 1997-ben találkozott a szintén drogproblémáiról (is) híres Kate Moss-szal, röviddel azután, hogy megnyert egy modellversenyt. Kokainoztak, ahol csak tudtak.

Még azelőtt is "beszívtak", hogy találkoztak volna Nelson Mandelával, aki egy Cape Town-i divatbemutató után hívta meg őket magához Naomi Campbellel együtt.

"Kate és Paul csík csík után szívta fel a kokót a színfalak mögött, majd kivonultak a kifutóra, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Később visszamentek a Table Bay Hotelbe, mert elfogyott a kokainjuk, és újra szívtak, mielőtt elindultak Mandelához" - mondta a 36 éves modell ismerőse, aki hozzátette: Kate Moss még a politikus házának mosdójában is magához vett némi kábítószert.

Elbűvölő

Jennifer Anistont, aki, mióta tavaly októberben szakított Vince Vaughnnal, nem randizott, teljesen elbűvölte a férfi, a színésznő pedig nem törődik új kedvese sötét múltjával.

Paul Sculfor egy másik ismerőse csupán annyit mondott: a férfi szereti a rivaldafényt, és minden bizonnyal egy álma válik valóra, ha összejön szexis amerikai színésznővel, hiszen a kapcsolat az A-listás sztárok közé emelheti őt.