"Jobb egy gazdag ember játékszerének lenni, mint egy szegény rabszolgájának"

Infostart
2007. május 29. 20:02
Nem kell ahhoz Playboy-nyuszinak lenni, hogy valaki nagyon fiatalon nagyon öreg - és nagyon gazdag férjet fogjon magának. Anna Nicole Smith "utóda" 22 éves manikűrös, aki a 84 éves, többszörös milliárdos Joseph A. Hardy III-hoz ment feleségül. "Jobb egy gazdag ember játékszerének lenni, mint egy szegény rabszolgájának" - foglalta össze a véleményét az egyik internetes vitafórum levelezője.

Egyhónapos évfordulójukra egy 100 ezer dolláros (18,4 millió forintos) Porschét, a harmadikra esküvőt kapott Kristin Georgi Joe Hardy-tól.

Ezzel azonban nincs vége a nagyvonalú és extravagáns ajándékoknak: az ifjú hölgy 22. születésnapjára hatmillió dollárt (1,1 milliárd forintot) költött az idős gavallér; ebbe belefért Christina Aguilera, Bette Midler és Robin Williams fellépése, és még egy hiénakölyök is.

"Nem szerencsevadász"

Bár sokan állítják, hogy Kristin csak a pénzéért szeretett bele a milliárdosba, a barátai szerint a kétéves kisfiát egyedül nevelő manikűrös-lány nem szerencsevadász.

"Azt mondta, azért szereti Joe-t, mert ő a legkedvesebb, legfigyelmesebb férfi, akivel valaha találkozott" - védte meg a lányt Terry Cellure, aki öt évig volt Kristin főnöke.

"Kristint sose érdekelte a pénz. Õ az egyik legrendesebb lány, akit ismerek" - tette hozzá a volt főnök.

Mást gondol a lány egyik volt iskolatársa. "Kristin már a középiskolában azt tervezte, hogy gazdag pasashoz megy feleségül" - mesélte egyikük.

Három házasság, hét gyerek

Mások annak örülnek, hogy Joe ismét megtalálta a boldogságot. A férfi kétszer vált el, és hét gyermeke van - a legidősebb 60, a legfiatalabb 9 éves.

"Joe lélekben fiatal maradt, aki nem tett le arról, hogy öregkorában is teljes életet éljen. Azt vallja, hogy ha az embernek vannak álmai, azokat meg kell valósítania" - mondta róla az egyházkerület papja.

Kristin egy fürdőhelyen találkozott Hardy-val; az üdülő a férfi családjáé, Kristin pedig tolószékhez kötött idős hölgyek körmét ápolni érkezett.

Kristin szülei nem ellenezték a házasságot, Joe előző felesége viszont aggódik, pedig ő is csak 26 éves volt, amikor tíz éve összeházasodtak.