Botrányos vallomás: "Semmi sem mentene meg minket"

Infostart
2007. május 22. 05:30
Szexuális diszkrimináció miatt marasztalta el és kártérítésre kötelezte a közelmúltban a munkaügyi bíróság a világhírű énekest, Stinget és feleségét, mert kirúgták egyik alkalmazottjukat, miután a nő várandós lett. A házaspár volt komornyikja most egy interjúban kipakolt. A vallomás második része.

Áll a bál a világ egyik legnevesebb énekese, Sting háza táján. Az előadóművészt és feleségét a közelmúltban egy angol bíróság elmarasztalta, mondván: szexuálisan diszkriminálták egyik várandós alkalmazottjukat. Egy másik egykori alkalmazott most egy interjúban kipakolt - most a visszaemlékezés második részét olvashatják.

A nyilvánosság előtt Sting felesége a környezetvédelem lelkes híve, aki több millió fontot gyűjtött az Esőerdő Alapítvány javára. Ugyanakkor ez nem akadályozta meg abban, hogy magánéletében extravagáns életmódot folytasson Stinggel 1992-ben kötött házassága óta.

Legendás bevásárlások

A volt komornyik például elárulta, hogy ha az asszony gyümölcslét kíván, akkor azt abban a pillanatban el kell készíteni neki, mégpedig egy különleges, Németországból hozatott, több ezer fontba kerülő facsarógéppel. Az italt természetesen nem lehet előre elkészíteni, hiszen akkor esetleg veszíthet tápanyagtartalmából.

Már-már legendásak Trudie Styler bevásárló körútjai is. "Időről időre a személyzet parancsba kapja, hogy adják jótékony célra a ruháit. Nem egyszer előfordult, hogy ilyenkor le kellett szedni róla a cetlit, mivel még egyszer sem viselte őket. Márpedig ezek a legdrágább holmik - több ezer font értékű Versace-ék" - avatott be a forrás.Bár London északi részén is van házuk, az asszony a brit főváros közepén, a St.James palotával szemben is bérel egy apartmant - csak és kizárólag azért, hogy legyen hol átöltöznie, ha fogadásra megy a belvárosba.

"Két stylist-ja van, egy fodrász és egy sminkmester, akiknek szolgálatait különleges alkalmakra tartogatja. Mivel mindketten New Yorkban élnek, ilyenkor első osztályú repülőjegyet vesz nekik és egy nagyon drága londoni hotelben szállásolja el őket" - mondta az egykori komornyik, aki azt is elmesélte, hogy még a nő jógatanárát is sofőr vezette Mercedes szállítja.

Amikor lehull a lepel

A volt alkalmazott szerint mindez semmi mást nem szolgál, csak hogy elfeledtesse a hölgy munkás-származását. Trudie Styler Birminghamben élő szülei közül édesanyja például iskolai szakácsnő volt.

Néha viszont a magára erőltetett kép felfeslik. "Amikor Trudie családja meglátogatja őt, hirtelen visszatér a régi akcentushoz és káromkodik is. De általában kifinomultnak láttatja magát" - tette hozzá a komornyik.

Az egykori alkalmazott szerint Trudie Styler nagyon szeretné, ha Stinget lovaggá ütnék, márpedig ha ez megtörténik, akkor "semmi sem mentene meg minket attól, hogy Lady Trudie-nak kelljen hívni".