Az inas botrányos vallomása a világsztár feleségéről

Infostart
2007. május 21. 20:24
Szexuális diszkrimináció miatt marasztalta el és kártérítésre kötelezte a közelmúltban a munkaügyi bíróság a világhírű énekest, Stinget és feleségét, mert kirúgták egyik alkalmazottjukat, miután a nő várandós lett. A házaspár volt komornyikja most egy interjúban kipakolt.

Áll a bál a világ egyik legnevesebb énekese, Sting háza táján. Az előadóművészt és feleségét a közelmúltban egy angol bíróság elmarasztalta, mondván: szexuálisan diszkriminálták egyik várandós alkalmazottjukat.

Sting feleségéről, Trudie Stylerről már korábban is lehetett hallani, hogy nem bánik kesztyűs kézzel alkalmazottaival - most azonban egykori komornyikjuk egy interjúban kipakolt.

"Kiabál, üvöltözik és toporzékol, ha valami nem a kedve szerint történik. A nagy fennhéjázás és előkelőség alatt ő is csak olyan, mint mi. De miután húsz évet eltöltött az élet napos oldalán, már elhitte, hogy ő más" - mesélte az egykori alkalmazott.

Mit képzel magáról a hadsereg?

A neve elhallgatását kérő komornyik elmondta, hogy az 53 éves, filmproducerként dolgozó asszony milyen elvárásokat fogalmazott meg velük szemben. Egyszer például előfordult, hogy utasította az alkalmazottakat, hogy szólítsák fel a közeli laktanya vezetőit: azonnal fejezzék be a gyakorlatozást, mert zavarja a zaj.

Elvárta, hogy az abroszt az asztalon vasalják ki, hogy egyetlen gyűrődés se legyen rajta - még a piknikek esetében is. Az asszony több ezer fontot költött olyan ruhákra, amiket aztán egyszer sem vett fel.A News of the Worldnek nyilatkozó forrás szerint feleségével ellentétben Sting nem szállt el magától, annak ellenére sem, hogy vagyonát 185 millió fontra (67 milliárd 340 millió forintra) teszik és hét lakóháza van, köztük egy lakás New Yorkban és egy ház Malibun.

"Trudie más eset. Valódi zsarnok. Néha tisztára begolyózik. A személyzet gyorsan megtanulta, hogy Trudie-nak mindig igaza van. Amikor bekattan és üvöltözik, káromkodik veled, ne várd, hogy utána bocsánatot kér" - mesélte a komornyik.

A 17 órás munkanapok


A négygyermekes Trudie Stylernek csak a londoni és manhattani házban negyvenfős személyzet áll a rendelkezésére, köztük négy személyi asszisztens, inasok, szakácsok, gyerekfelvigyázók és kertészek.

Az egykori komornyik azt is elárulta, hogy gyakran 17 órát kellett egyhuzamban dolgozniuk. A forrás szerint az asszony különösen kényes volt az abroszokra, melyeket az asztalokon kellett kivasalni, hogy egy gyűrődés se legyen rajtuk. Ez igaz volt akkor is, amikor a kertben piknikeltek, ekkor egy hosszabbítóval oldották meg a vasalás kérdését.

Az asszony mániái között szerepel az is, hogy bármikor ér haza, a személyzetnek sorfallal kell várnia, eső esetén esernyővel a kézben.

(Folytatása következik.)