Újabb sokkoló titkok a playmate életéből

Infostart
2007. május 17. 06:25
Ne olvasd el, személyes! - ez olvasható a kábítószer-túladagolásban elhunyt egykori modell, Anna Nicole Smith naplójának belső fedőlapján. A közvélemény azonban halála után három hónappal már el is olvashatja a titkokat.

Magával ragadta a vad szex, elvarázsolták a plasztikai klinikák prospektusai, és félelmet érzett a különösen vonzó partnereivel szemben - derül ki az egykori sztár naplójából.

Nem szerette, ha szerelme túl sokat ivott. Anna Nicole Smith szakított azzal, aki nem tudott lemondani az alkoholról. Ez olvasható abban a 60 oldalas, kézzel írott naplóban, amelyet a The Associated Press kiadó tesz közzé.

Az egykori modell és playmate, aki Vickie Lynn Smith-ként látta meg a napvilágot, február 8-án halt meg kábítószer-túladagolás következtében.

Szaftos részletek

Az írás szaftos részleteket tartalmaz a sztár szexuális életéről, valamint az anyjához fűződő viszonyáról. Anna egy helyen azt írja: bár nagyon szereti az anyját, az utálja őt és féltékeny rá, ezért a jövőben nem találkozik vele. Az írás néhol arról számol be, hogy a hölgy gyakran volt melankolikus hangulatban. Különösen félt párja reakciójától akkor, amikor megtudta, hogy teherbe esett.

Az Anna Nicole Smith körüli botrányok még halála után hónapokkal sem csitultak el. A sztár azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy 1994-ben férhez ment az olajmágnás J Howard Marshall-hoz.

Rövid nász

A frigyük nemcsak azért kavart nagy vihart, mert a hölgy az esküvő idején 26 éves volt, az úr azonban 89, hanem azért is, mert férje egy év múlva meghalt.

Az asszony azóta pereskedett a rokonokkal, a bíróság azonban nemrég a javára ítélt. Így feltehetően hamarosan hozzájutott volna a 800 millió dollárra rúgó vagyonhoz.

Mindenki azt gondolta, hogy az összeg a néhány hónapos kislányára száll, nemrég azonban előkerült egy végrendelet, amelyben örököseként az utolsó barátját tüntette fel.

Igaz, az irat akkor készült, amikor gyermeke még nem született meg.