Botrányos viselkedése miatt letartóztatták a sztárműsorvezetőt

Infostart
2007. május 15. 20:20
Átverésnek hitte Chris Tarrant, amikor a rendőrök azzal vádolták, hogy kanállal megtámadott egy férfit egy étteremben. A brit Legyen Ön is milliomos műsorvezetőjét négy golyóálló mellénybe öltözött rendőr letartóztatta, rögzítették az ujjlenyomatát, és DNS-mintát is vettek tőle.

Chris Tarrant egy nottinghami étteremben vacsorázott szombat este, ott, ahol egy nő társaságában a későbbi "áldozat" is. A tévésztárt a szóvivője szerint az áldozat azzal cukkolta, hogy hangosan kérdezgette a partnerét: "az A, B, C vagy D ételt választja-e".

Tarrant tűrte a dolgot, de amikor a büféasztaltól visszafelé tartott, evőeszközét az "áldozat" asztalára dobta, hadd nevessenek azon is.

"Tíz perc múlva azt hallottuk, hogy a férfi megjegyzi jó hangosan: túl messzire mentél. Aztán otthagytuk az éttermet és átmentünk a szállodába" - tette hozzá a szóvivő.

A szállodában tartóztatták le Tarrantot. A rendőrség közleménye szerint az áldozat tíz óra után hívta őket azzal, hogy megsérült a támadásban.

Az étterem tulajdonosa szerint túlzás lenne a dolgot incidensnek nevezni. "A személyzet nem tapasztalt semmi kellemetlenséget" - közölte.