Szenzáció: Diana hercegnő komornyikja kipakol - képekkel

Infostart
2007. május 14. 08:20
Diana hercegnő egykori komornyikja ismét botrányt kavart, amikor az egyik brit bulvárlapnak adott interjúban Károly herceg feleségét, Camillát egy lóhoz hasonlította, azt is állítva, hogy a brit trónörökös feleségén az elmúlt időszakban plasztikai műtéteket hajtottak végre. Paul Burrell nem kímélte a család többi tagját sem: kapott hideget-meleget András herceg volt felesége, Sarah Ferguson, Diana testvére, Earl Spencer és utolsó szeretője, Dodi Fayed is.
Camilla, a "ló"

Diana hercegnő komornyikja szerint Károly hercegnek igazából nem szeretőre, hanem anyára volt szüksége. A brit trónörökös második feleségéről Paul Burrell azt mondta: "Camilla nem attraktív, de hát

Károly sosem egy gyönyörű nőre vágyott. Olyasvalaki kellett neki, aki gondoskodik róla. Ön átmenne az út túloldalára Camilláért? Nem egy kimondottan vonzó hölgy. És akkor még kedves vagyok!" - fogalmazott a férfi, aki az interjú folyamán nem egyszerűséggel "lónak" titulálta a walesi herceg feleségét.

Diana egykori komornyikja szerint Károly herceg csak azért hozta létre a különböző exkluzív ételeket kínáló cégét, hogy abból finanszírozza Camilla plasztikai műtéteit. "Csak nézzenek rá...pár dolgot megcsináltak rajta. Szerintem fogászati kezelésen és egy kis ráncfelvarráson is átesett" - vélekedett.

"Olyasmi ez, hogy 'vigyázz mire vágysz, mert a végén megkapod'" - foglalta össze a Charles-Camilla kapcsolat lényegét Paul Burrell.

Sarah Ferguson, a kislány az édességboltban

<

Sarah Ferguson és lányai

A komornyik nem kímélte Károly testvére, András herceg egykori feleségét, Sarah Fergusont sem. "Furcsa nő. Az a kép alakult ki róla, hogy nem túl egészséges társadalmi helyzetekbe kényszeríti a lányait. Õk hercegnők, a királyi család tagjai - ő pedig nem az" - jelentette ki Paul Burrell.

"Sarah egy farmer lánya, aki bejutott a királyi családba. Olyan volt, mint amikor egy kislány bejut az édességboltba és azt mondják neki, hogy bármit megkaphat, amit akar. És ő akart. Mindent. Megrongált mindent és bezabált. Én láttam" - folytatta Diana hercegnő egykori komornyikja.Diana hercegnő testvére álszent?

Paul Burrell kirohant Diana testvére, Earl Spencer ellen is. "Õ egy álszent! Míg Diana élt, soha nem segített neki, vagy ajánlotta fel támogatását. Csak a halála után bújt elő és magasztalta".

"Egyszer Earl Spencer írt Dianának egy levelet, melyben visszakérte az a fejéket, melyet az esküvőjén viselt, a Spencerék ékszerét. Azt írta: 'Vissza akarom kapni, mert azt a nagyapámtól kaptam és az enyém. Azt akarom, hogy a feleségem viselje, nem akarom, hogy rajtad legyen. Az enyém, add vissza!'" - emlékezett vissza a komornyik.


Mohamed Fayed felelős Diana és fia haláláért...


Bár Paul Burrell részt vesz a Diana és Dodi Fayed halála ügyében zajló meghallgatáson, most mégis kifejtette véleményét a dúsgazdag egyiptomi üzletemberről is.

<

Dodi Fayed

A komornyik közvetve Mohamed Fayedet okolja a hercegnő haláláért, mondván, annak (azóta kiderült, hogy ittas) sofőre, Henri Paul vezette azt az autót, melyben a pár életét vesztette. Paul Burrell szerint a Mohamed Fayed által elővezetett összeesküvés-elméletek csupán ennek a ténynek az elfedésére szolgálnak.

A komornyik szerint a balesetben elhunyt Dodi Fayed egyébként kokain-függő volt. Paul Burrell visszaemlékezik egy Dianával folytatott beszélgetésre, amikor felhívta a Dodi Fayeddel egy hajón tartózkodó hercegnőt.

"Dodi folyamatosan a fürdőszobába járkál és bezárja az ajtót. Mit csinál ott? Erre azt feleltem neki: 'Tudod, mit csinál'. De ő naiv volt. Soha nem használt kábítószert" - jelentette ki a hercegnő egykori komornyikja.