A sztárszínésznő őszinte vallomása: "nincsenek melleim"

Infostart
2007. május 14. 09:42
A brit színésznő, Keira Knightley élvezi, ha a filmszerepeiben vetkőznie kell, de úgy véli, nincsenek mellei.

Keira Knightley jelenleg a Dylan Thomas walesi költőről szóló, Életünk legszebb időszaka (The Best Time of Our Lives) című filmet forgatja.

"Az eredeti mű is tele van szexet tartalmazó jelenetekkel, így a feldolgozás is" - emelte ki a 22 éves brit színésznő.

A film azt a történetet meséli el, amikor William Killick megpróbálta megölni Dylan Thomast, mert azt gondolta, hogy a költőnek viszonya van a feleségével, a Keira Knightley alakította Verával.

A forgatókönyvet a brit színésznő édesanyja írta. A filmben több leszbikus jelenet is lesz, amelyekben Keira Knightley partnerét Sienna Miller alakítja.

"Vannak bizonyos eszközeim"

Keira Knightley hangsúlyozta, nem okoz neki gondot, ha egy szerephez le kell vennie a ruháit, de semmi olyat nem tesz meg a vásznon, amihez nem lenne kedve.

"Színésznő vagyok, vannak bizonyos eszközeim. Ezek közül az egyik a testem. Nem bánom, ha alkalmanként le kell vetkőznöm" - tette hozzá a 22 éves sztár.

Ugyanakkor testének nem minden pontjával elégedett a színésznő. Hamarosan a mozikba kerül A Karib-tenger kalózai harmadik része, és minden szereplőről készítettek egy játékfigurát.

"Egyáltalán nem hasonlít rám. Neki vannak mellei, nekem nincsenek" - hasonlította össze saját magát játékbaba verziójával Keira Knightley.