Szex közben xilofonozott, hogy ne vegyék észre, mit művel

Infostart
2007. május 10. 10:10
Egy éven át tartott egy nős tanár és diákja titkos kapcsolata az egyik brit iskolában. A párocska hetente legalább egy alkalommal találkozott az egyik szertárban, ahol állítólag zeneórát tartottak, valójában azonban szexeltek.

A tanár, aki azóta egy másik iskolában az igazgatóságig vitte, néhány nappal annak 15. születésnapja után tette magáévá a diáklányt egy szekrényen az egyik szertárban.

Michael Taylor és a lány hetente általában egyszer találkozott. A diák tehetséges ütőhangszeresnek bizonyult, a találkák alkalmával a gyakorlásra azonban csak kevés figyelmet fordítottak, bár a tanár azt mondogatta a lánynak, hogy szex közben se hagyja abba a xilofonozást, mert így nyilván senki sem gondol arra, hogy nem zeneóra zajlik a teremben.

Az affér még az 1990-es években történt a leicestershire-i Soar Valley iskolában.

Szertár, szekrény

Az ügyész a bírósági tárgyaláson felvázolta a férfi hódításának történetét. Eszerint Michael Taylor akkor kezdett diákjának udvarolni, amikor az még csak 14 éves volt.

Sokszor hosszan csevegtek, nevetgéltek és viccelődtek. Később a férfi olyan helytelen megjegyzéseket tett, mint "szép a hajad", vagy "van barátod?" - mondta az ügyész.

Mikor a lány 15 éves lett, az első csók is elcsattant, néhány nappal később pedig megszerezte az első szexuális tapasztalatait is a szertár szekrényén. Később is itt találkozgattak, de előfordult, hogy a férfi autójában, vagy házában szeretkeztek, miközben a tanár családja távol volt.

Nem volt kényszer

A lány, aki ma 26 éves, megerősítette a férfi állítását. Kijelentette, hogy Michael Taylor nem kényszerítette semmire, mindent az ő beleegyezésével tett.

"Egy nap azt mondta, vegyek ki valamit a szekrényből. Becsukta mögöttem az ajtót, megragadott és megcsókolt. Sokkolt és felizgatott az eset. Nem volt kényszerítés, kedvesen viselkedett. Nem tudtam, hogy ez rossz, azt gondoltam, szeret" - tette hozzá a lány.

Michael Taylor tagadja, hogy visszaélt volna a helyzetével és a fiatal lány bizalmával, és állítja, nem erőszakoskodott, azt azonban elismerte, hogy szexuális kapcsolatot létesített a lánnyal, de szerinte ez a diák 17. születésnapja után történt.