Beckhamék hálószobatitkai a kezdetektől mostanáig - képekkel

Infostart
2007. május 2. 05:26
A napokban 11 millió fontért (mintegy 4 milliárd forintért) vásárolta meg Los Angelesben legújabb otthonát David Beckham és felesége. A helyi Galaxy futballcsapatát nyártól erősítő angol labdarúgó és volt popsztár felesége persze az elmúlt években sem szűkös panellakásban élt, miként az az alábbi összeállításból is kiderül.

David Beckham és felesége 11 millió fontot (közel 4 milliárd forintot) költött a legújabb családi otthonra, ami természetesen rekord a labdarúgó és egykori popsztár felesége életében.

Íme az út a manchesteri kezdetektől az amerikai álomig!

1996: A háromszintes, a Manchester melletti Worsley-ban található házat 1996-ban vásárolta az akkor pályafutása elején tartó David Beckham, aki nem sokkal korábban kötötte meg első komoly profiszerződését a Manchester Uniteddal.

1998: A világos, három hálószobás lakás volt az első, amelyet David és Victoria Beckham közösen vettek. A lakás az átalakított ház teljes felső szintjét elfoglalta. Négy évvel később 600 ezer fontért (216,6 millió forintért) adták tovább az angol labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitányának, David Plattnek.

1999: Mindmáig a Beckham-család leghíresebb otthona, a királynő otthona, a Buckingham Palace után Beckingham Palace-nek nevezett vidéki palota. A hét hálószobás luxusház, amely rengeteg, mára már klasszikussá nemesedett partinak is otthont adott, jelenleg is a család tulajdonában van.

2002: Alig egy évig volt Beckhamék tulajdona ez az öt hálószobás, átalakított csűr Nether Aiderleyben. A saját medencével és konditeremmel rendelkező ingatlant 2003-ban adták el 1,7 millió fontért (614 millió forintért), amikor David Beckham a Real Madridhoz szerződött.2003: Nem ember az ember, ha nincs egy rendes dél-franciaországi nyaralója - gondolhatta Beckham-család, így megvette ezt a 19.századi udvarházat Bargemonban. Az egyetlen szépséghiba, hogy a négy hálószobás, úszómedencés házban állítólag az előző tulajdonos, a 2001-ben öngyilkosságot elkövetett Leslie Duck szelleme kísért. A jelek szerint ez nem zavarja Davidet, Victoriát és a gyerekeket, akik megtartották az ingatlant.

2003
: Igazán alkalmi vételhez jutottak Beckhamék, akiknek a dubai koronaherceg, Sheik Mohammed féláron adott el egy villát, így csekély 600 ezer fontért (216,6 millió forintért) hozzájutottak a Dubaji partjainál épülő mesterséges luxusszigeten található hat hálószobás ingatlanhoz.

2004: A család végül csak letelepedett Madridban. Nem lehetett nehéz ebben a csodálatos, toszkán stílusú otthonban egy kétholdas erdő közepén. Az öt hálószoba mellett természetesen itt is található úszómedence, teniszpályák, játszótér, mi több, futballpálya is. Victoria Beckham állítólag az első látásra beleszeretett a házba, így rögtön az első látogatás után megvásárolták.

2007: A Beckham-család legdrágább ingatlana. A 11 millió fontos (mintegy 4 milliárd forintos) palota Hollywood legfelkapottabb környékén fekszik, kilátással az óceánra. A házhoz tartozik egy hárombeállós garázs és - ki hitte volna - medence is. Az ár ismeretében talán meglepő, hogy csak hat hálószoba van a házban - ezt talán kompenzálja a kilenc (!) fürdőszoba...