Kiesett a táncversenyből a műlábú ex-modell

Infostart
2007. április 25. 15:07
Kiesett az amerikai televíziós táncversenyből Paul McCartney válófélben lévő felesége, Heather Mills. Ahogy az egykori modell feltűnése, úgy búcsúja sem volt hétköznapi.

Mintha Oscar-díjat kapott volna, úgy köszönte meg Heather Mills a segítséget partnerétől kezdve a sminkesekig mindenkinek, miután kiesett az amerikai ABC csatorna táncversenyéből, a Dancing With The Stars-ból.

Bár a show műsorvezetői úgy gondolták, már illően elbúcsúztatták a párost, Paul McCartney válófélben lévő felesége a dekoltázsába nyúlt, és előhúzott egy gyűrött papírfecnit, amelyre a beszédét írta.

...és legyenek vegetáriánusok!

A volt modell percekig áradozott arról, hogy az ötévestől a nyolcvanöt évesig mindenki, aki az utóbbi időben megkereste, azt mondta: "Ó, Istenem! Én is táncolni akarok!", köszönhetően az elmúlt hat hétben nyújtott teljesítményének.

Ezután furcsa dologra kérte a közönséget: arra, hogy térjenek át a húsmentes étkezésre, vagy vegyenek részt a "No Meat Monday" elnevezésű akcióban, azaz legalább hétfőnként ne fogyasszanak húst.Heather Mills szereplése a táncversenyen azért volt nagy meglepetés, mert a 39 éves egykori modell 1993-ban térdtől lefelé elvesztette a bal lábát; egy motoros rendőr gázolta el.

Ennek ellenére meglehetősen jól teljesített a versenyben, egy alkalommal a zsűri és a nézők is állva tapsolták meg őt és partnerét, Jonathan Robertst: Heather egy kifogástalan hátraszaltót csinált mambózás közben.

Egyszer elesett

Legutóbb azonban, a szamba bemutatása közben elesett: a koreográfia szerint ép lábát a melléhez kellett volna emelnie, ám kibellent az egyensúlyából, és a földre huppant.

Táncpartnere, Jonathan Roberts sietett a korábbi modell segítségére, de az első ijedtség után a híresség is csak mosolygott.

A 39 éves ex-modell és táncpartnere végül a hatodik fordulóban esett ki: az ő paso dobléjuk tetszett a legkevésbé az amerikai közönségnek.

A versenyben még ott van a világhírű bokszoló, Mohamed Ali lánya, Laila, Billy Ray Cyrus countryénekes, és az egykori 'N Sync nevű fiúcsapat egyik tagja, Joey Fatone.