Világsztár haknizik a milliárdos feleségének születésnapján

Infostart
2007. április 21. 09:15
Másfélmillió fontot fizet azért egy orosz milliárdos, hogy felesége születésnapi partiján Jennifer Lopez szórakoztassa a meghívottakat.

A sztár kizárólag Andrej Melnicsenko orosz bankár felkérésére repül át az Egyesült Államokból Nagy-Britanniába.

A születésnapi ünnepségre - amelyet a házaspár hatalmas berkshire-i birtokán tartanak - hivatalos a Chelsea labdarúgó-csapatának elnöke, a bankár honfitársa, Roman Abramovics is.

"Azért J-Lo-t hívták, mert mindketten, Andrej és Alekszandra is nagy rajongója" - mondta egy, a párhoz közel álló forrás.

"Egész héten érkeztek a kamionok a rengeteg holmival. A sátrat már felállították, olyan, mint valami klassz éjszakai klub" - mondta egy másik ismerős, aki hozzátette, hogy a milliárdos nem sajnálja a pénzt: a partin lesz tűzijáték, és akrobaták is fellépnek majd.

Nem ez az első eset, hogy Andrej Melnicsenko ilyen különleges meglepetést szervez feleségének: két évvel ezelőtti lagzijukon Christina Aguilera lépett fel.

A feleség, az éppen 30 éves Alekszandra, modell, és az Armaninak, a Guccinak, a Calvin Kleinnel, a Versace-nak, Raloh Laurennek és Tommy Hilfigernek is dolgozott.