Csak viccelt sokkoló interjújában a Rolling Stone?

Infostart
2007. április 6. 09:24
Keith Richards nemrég sokkoló vallomást tett arról, hogyan szippantotta fel apja hamvait egy kis kábítószerrel keverve. Az interjú a New Musical Express című brit zenei magazinban jelent meg, ám a nem mindennapi hír futótűzként terjedt el a világsajtóban. A Rolling Stones gitárosának édesanyja megdöbbent fia cselekedetén, aki ezután annyit mondott: csak viccelt.

A 63 éves muzsikus évtizedek óta ismert drog- és alkoholfüggőségéről, így alighanem orvosi csoda az is, hogy még életben van.

A zenei magazin cikkével azonban újra meg tudta döbbenteni a világot. A riporter ugyanis azt kérdezte tőle, hogy mi volt a legfurcsább kábítószeres akciója. A zenész erre azt felelte, hogy amikor 2002-ben édesapja, Bert meghalt, a hamvai hozzá kerültek.

A gitáros azt mondta: nem tudott ellenállni a kísértésnek, és kivett egy keveset a hamvakból. Kokainnal keverte, és felszippantotta.

A sztár a riport után várt néhány napot, majd bejelentette, hogy valójában viccelt, a szavait pedig félreértették. A kijelentésének visszavonására a hírek szerint családja kényszerítette Keith Richards-t.

Az utóbbi időben azonban különösen érzékennyé váltak, amióta Keith édesanyjánál rákot diagnosztizáltak. A cáfolatra is miatta vállalkozott a sztár.

A hölgy, akinél 10 hónappal ezelőtt fedezték fel a kórt, a hírek szerint nemrég Keith mostohaapjával együtt bevonult egy magánkórházba.