Csoda: a sírból tért vissza a kutya!

Infostart
2007. március 23. 05:32
Hiába ütötte el egy autó, majd temették el a gazdái, a kutya kiásta magát a sírból, és hazament - úgy tűnik, Kínában nem csak a macskáknak van kilenc életük.

A Dudu névre hallgató uszkárt sétálni vitték le a gazdái Nanking városában, amikor megszökött a pórázról, és egy autónak szaladt.

A Jinling Evening Post című lap beszámolója szerint a kutya ezután a levegőbe repült, majd nekicsapódott a járdaszegélynek. Amikor a gazdái odaszaladtak, az állat vért köpött, majd leállt a légzése.

A szerencsétlen állatot a gazdái megsiratták, és a háztömb mellett eltemették. Igazán azonban akkor döbbentek meg, amikor a házmester telefonált, hogy a kutya az ajtó előtt ül. Ekkor kirohantak, az állat pedig lelkesen üdvözölte őket, a bundája földes volt, amely megalvadt vérrel keveredett.

Ezután elvitték egy állatkórházba, ahol sürgős műtétet hajtottak végre rajta. Az állatorvosok szerint a kutya sokkot kapott, ezért nem lehetett érezni, hogy lélegzik, de szerencsére csak lazán temették be földdel, így ki tudta magát ásni - hét órával az eltemetése után.