Elképesztő: luxusprosti csábította el a világsztárt a repülőn!

Infostart
2007. március 19. 07:44
Luxusprostituált volt Ralph Fiennes alkalmi partnere, az egyik ausztrál légitársaság azóta már kirúgott stewardesse. A színészt figyelmeztették: jobban teszi, ha gyorsan AIDS-tesztet végeztet.

A légi utaskísérő, a 38 éves Lisa Robertson bevallotta: miközben a Quantas légitársaságnak dolgozott, néha-néha "szolgáltatott" egy sydneyi bordélyházban is, éjszakánként 800 fontért (csaknem 290 ezer forint).

Az egyik ausztrál újságnak úgy nyilatkozott, először azért adta el magát, hogy ki tudja fizetni a lakbért: "túl büszke voltam ahhoz, hogy kölcsönkérjek".

Lisa Robertsont először felfüggesztette, majd ki is rúgta a Quantas, amiért januárban a Darwinból Mumbaiba tartó járaton "elcsábította" Ralph Fiennest.

"Testbeszéd", csók, majd a vécé

A kilencórás repülőút során a stewardess - megsértve a repülési szabályzatot - megengedte a brit színésznek, hogy mellé üljön az egyik szolgálati ülésre. A nő elmondása szerint először csak beszélgettek, amelyet heves "testbeszéd" és néhány csók követett.

Az utaskísérő megadta telefonszámát a színésznek, majd a saját kezébe vette a dolgok irányítását: "felálltam, megfogtam a kezét és azt mondtam, kövessen. A vécébe zárkóztunk, ahol a legtöbb ruha lekerült rólunk" - fogalmazott Lisa Robertson.

A repülőn minden bizonnyal nem védekeztek, később azonban, mikor Mumbaiba érve a színész a szállodai szobájába hívta a nőt, igen.

Ralph Fiennes egyébként azért érkezett Indiába, hogy néhány faluban előadást tartson az AIDS-ről és a védekezés nélküli szex veszélyeiről.