Madonna most mindent megmutat

Infostart
2007. március 13. 06:03
Sajtóhírek szerint teljesülhet sok férfi álma: Madonna valószínűleg megválik ruháitól a Nip/Tuck tévéshow-ban. A szereplés már biztosnak tűnik, és a sorozatot ismerők számára nem kérdés, hogy előbb-utóbb a ruhák is eltűnnek.

A show egyik bennfentese úgy fogalmazott: a sorozatban a nőkről leesnek a ruhák, és ágyba bújnak a Julian McMahon által alakított Dr. Christian Toy-jal.

"Madonnának olyan teste van, mintha feleannyi idős lenne, és igazán megmutathatja egy szexjelenetben" - mondta az anonim forrás, hozzátéve: a popsztár tisztában volt a "követelményekkel", amikor beleegyezett a szereplésbe.

A Nip/Tuck megalkotója, Ryan Murphy egy testre szabott részt ír Madonna számára, amelyben együtt szerepelhet Rosie O'Donnell-lel, akárcsak a Micsoda csapat című filmben.

Utóbbi színésznő már szerepelt a sorozatban egy multimilliomos lottógyőztes szerepében, és túl van az elmaradhatatlan szexjeleneten is.

Közben Madonna New York-ban keres lakást, megerősítve a híreszteléseket, hogy - férjével szemben - kevesebb időt szeretne Nagy-Britanniában tölteni.

Az egyik amerikai ingatlanforgalmazó cég neve elhallgatását kérő munkatársa elmondta: Madonna komolyan érdeklődik, hatalmas és előkelő házat akar, nagy belmagassággal, tágas terekkel és terjedelmes külső területtel.