Degeszre keresik magukat a volt playmate halálán

Infostart
2007. március 1. 04:42
Korábban a tengerpart, a búvárkodás, a napsütés csábította a turistákat a Bahama-szigetekre, ma sokan csak azért utaznak a karibi országba, hogy megnézzék a korábbi szupermodell, a 39 éves korában elhunyt Anna Nicole Smith-hez köthető helyeket.

Az "Anna Nicole-túra" annál a nassaui kórháznál indul, amelyben a fia, Daniel meghalt tavaly szeptemberben. Innen könnyű eljutni a temetőbe, ahol a 18 éves fiú nyugszik, és ahova várhatóan eltemethetik a volt modellt is, bár ezt hosszas jogi procedúra előzi meg.

A túra következő állomása a 900 ezer dollár értékű tengerparti villa, amelyet egy szeretőjétől kapott Anna Nicole Smith. Természetesen csak a kapuig jutnak a kiváncsiskodó turisták.

A Bahama-szigeteki főiskola professzora, Felix Bethel szerint a többi karibi állammal a turistákért folytatott harcban minden reklám jól jön az országnak.

"Szomorú, hogy meghalt, de mi mégsem negatívumként tekintünk erre. A taxisofőrök sok pénzt keresnek amiatt, hogy a turisták ideutaznak, és azt kérik, hogy vigyük ki őket a temetőbe vagy a kórházhoz" - nyilatkozta egy helyi taxis.

Más módon is megpróbálnak hasznot húzni a volt playmate halálából a Bahama-szigeteken. Egy élelmes vállalkozó felvásárolta annak a lapnak a példányait, amelyek Anna Nicole Smith és az utóbb lemondásra kényszerült bevándorlás ügyi miniszter, Shane Gibson fotóit publikálták, és az eredeti 75 cent helyett 20 dollárért árulta az országba érkező turistáknak.