Valóságshowban parádézik majd Beckham felesége

Infostart
2007. február 27. 06:34
Valóságshow-szereplő lesz Victoria Beckham. A műsor, amely a háromgyerekes énekesnő költözését és beilleszkedését mutatja be az Egyesült Államokban, állítólag nagyon vicces lesz.

A szerződést az NBC-vel az a Simon Fuller intézte, aki tető alá hozta David Beckham és a Los Angeles Galaxy labdarúgó-csapatának megállapodását is, és aki 1994-ben összerakta a Spice Girlst.

A műsor első sorozatáért 10 millió fontot (körülbelül 3,8 milliárd forint) kap majd az énekesnő, azt azonban nem lehet tudni, lesz-e folytatás, hiszen a producerek előbb arról akarnak megbizonyosodni, hogy érdekli-e a nézőket Victoria magánélete.

"Az amerikaiak törték magukat azért, hogy leszerződtessék Victoriát, de mi vártunk a tökéletes ajánlatara. Végül azért írtunk alá az NBC-hez, mert ők Vic fantasztikus humorát akarják a műsor középpontjába helyezni" - mondta Simon Fuller.

Az már biztos, hogy a show-ban nem szerepel majd a három Beckham-csemete, Brooklyn, Romeo és Cruz, hiszen édesanyjuk a lehető legnormálisabb életet akarja megteremteni fiainak, és esze ágában sincs tévésztárt csinálni belőlük, főleg ilyen kicsi korukban.

A hamarosan újra összeálló Spice Grils egykori sztárja menedzsere szerint közelebb kerül majd rajongóihoz, mint valaha.