Szenzáció lett a szexi táncból - nézze meg Ön is!

Infostart
2007. február 23. 08:08
Eredetileg csak a menyasszony amerikai rokonait akarták meglepni, végül azonban a YouTube videómegosztó oldal egyik nagy szenzációja lett egy angol pár esküvői táncát bemutató rövidfilm. Julia Boggio és James Derbyshire a Dirty Dancing című film utolsó, világhírű táncát adták elő a barátaiknak az esküvő után - nem akármilyen sikerrel.

Már több mint százezren látták a YouTube videómegosztó oldalon Julia Boggio és James Derbyshire esküvői táncát, melyet a Dirty Dancing talán leghíresebb dalára, az (I've Had) The Time of My Life címűre adtak elő barátaiknak az esküvőjük után.

Az ötletes menyasszony...

"A barátaink valami nagyszerű showt vártak tőlünk és tisztában voltak vele, hogy az esküvői bulink nem kezdődhet el valamilyen nagy durranás nélkül" - mesélte Julia Boggio (aki egyébként esküvői fotósként keresi a kenyerét). "Imádom a Dirty Dancing című filmet, 12 vagy 13 éves lehettem, amikor először láttam" - tette hozzá.

"Egy nap eszembe jutott, hogy felhasználhatnánk az esküvőnkön, így megkértem egy koreográfus barátomat, hogy tudna-e segíteni és ő igent mondott. Majd meggyőztük Jamest is" - emlékezett vissza a menyasszony.

...és rémült párja

A férfi egyébként saját bevallása szerint először megrémült az ötlettől. "Már a nősülés is stresszes dolog, erre Julia még ezt is a nyakamba varrta" - mondta James Derbyshire, aki saját bevallása szerint sem a parkett ördöge.

"Egyáltalán nem tudok táncolni, és őszintén szólva nem Julia miatt gyakoroltunk fél évig... ja, és még ma sem tudok táncolni" - fogalmazott önkritikusan a 33 éves filmes, aki azt is elmondta, hogy az egyik legnagyobb problémát a Dirty Dancingben Patrick Swayze által viselt inghez hasonló ruhadarab beszerzése okozta.

A kisfilmen is látható végeredményt 20 hónappal ezelőtt adták elő egy dél-walesi kastélyban. A tánc annyira hű koreográfiája lett a Dirty Dancingben látható jelenetnek, hogy még a legnehezebb részt (a táncosnő felemelését) is reprodukálták, igaz, némi kis szerencsével...

Egy ideig a klip a YouTube 40 legnézettebb filmje közé tartozott, pedig eredetileg csak a menyasszony amerikai rokonainak kedvéért tették fel.