Öngyilkos akart lenni, mert gyermekeinek nem ő az apja

Infostart
2007. február 23. 05:58
Nagy-Britanniában egy férfi öngyilkosságot fontolgatott, miután rájött, hogy a sajátjaként nevelt négy gyermekének nem ő az apja, hanem a felesége titkos szeretője.

A nyugdíjas rendőr, Charles Bostock elmondta, hogy abban a hitben élt, hogy gyermekeinek ő az apja. Csak azután jött rá 2001-ben, hogy az akkor 49 éves feleségének szeretője volt, miután az asszony ismét teherbe esett. A férfi pedig abban már biztos volt, hogy ezt a gyermeket nem ő nemzette.

A házaspár 1979-ben házasodott össze, majd két gyermekük született. Miután 1986-ban a férfi egy motorbaleset miatt kilépett a rendőrségtől, Cornwollban költöztek. Tizenkét évvel ezelőtt a felesége ismét teherbe esett, majd a következő hat évben további három gyermeket szült.

Az asszony azonban 2001-ben ismét teherbe esett, férje ekkor azonban biztos volt benne, hogy a gyermeknek nem ő az apja. A 69 éves Cornwoll-i férfi az eset után DNS-vizsgálatot kért az addig sajátjának vélt gyermekével kapcsolatban. Ekkor derült ki, hogy négy gyermek ugyanattól a férfitól van, akitől terhes a felesége. A legfiatalabb gyermek hat, a legidősebb 12 éves.

Elköltözött otthonról, bár még most is közel lakik családjához. A gyermekei pedig nagyon hiányoznak neki. A feleségének és a szeretőjének mára már hat közös gyermekül van.