Fia mellé temetik az egykori Playboy-sztárt

Infostart
2007. február 23. 09:47
A fia sírja mellé temetik Anna Nicole Smith-t - jelentette be az egykori modell néhány hónapos gyermekének gyámja. A playmate-et a Bahamákon helyezik örök nyugalomra.

Az ügyet tárgyaló floridai bíróság úgy döntött, hogy fia mellé temessék Anna Nicole Smith-t. Az egykori modell élettársa és édesanyja ugyanis nem tudtak megegyezni azon, hogy hova kerüljön a sztár sírja.

A texasi születésű volt Playmate, aki 1994-ben hozzáment egy milliomoshoz, február 8-án, eddig tisztázatlan okokból hunyt el.

Édesanyja - akivel a sztár egy ideje már nem tartotta a kapcsolatot - azt akarta, hogy a lányát Texasban temessék el, miközben a hölgy partnere és ügyvédje, Howard K. Stern azzal érvelt, hogy Anna Nicole Smith-t a Bahamákra kell temetni, ahol otthont teremtett magának.

A bíróság a döntéséhez meghallgatta a volt modell két korábbi partnerét is. Billy Smith, a hölgy első férje szerint Anna Nicole Smith azt akarta volna, hogy fia mellett nyugodjon.

A sztár halála körüli viták ezzel nem értek véget. Az egykori Playmate korábbi barátja, Larry Birkhead azt állítja, hogy ő az apja Anna Nicole Smith öthónapos kislányának, Dannielynnek.

A férfi egy másik eljárás keretében, egy kaliforniai bíróságon, pénteken várhatóan kezdeményezni fogja, hogy végezzenek DNS-vizsgálatot, hogy bizonyíthassa igazát.

Ügyvédje azt állítja, hogy Larry Birkhead 110 százalékban biztos abban, hogy ő a vér szerinti apja a gyermeknek. Épp ezért bármikor készen áll a vizsgálatra.

A gyermek születési anyakönyvi kivonatán azonban a hölgy utolsó barátja, az ügyvéd Howard K. Stern szerepel.