Anna Nicole Smith miatt mondott le a miniszter

Infostart
2007. február 19. 10:38
Lemondásra kényszerült a bahamai bevándorlási miniszter, Shane Gibson, miután egy újságban olyan képek jelentek meg, amelyeken Anna Nicole Smith-t ölelgeti.

A tárcavezetőt azzal vádolták a sajtóban közzétett képek kapcsán, hogy különleges elbánásban részesítette a volt Playmate-et a szigetországban való letelepedése során.

Shane Gibson gyorsított eljárásban adott letelepedési engedélyt Anna Nicole Smith-nek, ugyanakkor tagadta, hogy bármilyen meg nem engedett segítséget adott volna az ex-modellnek. A tárcavezető azt is cáfolta, hogy szexuális viszonya lett volna a volt Playmate-tel.

Shane Gibson lemondó nyilatkozatában bocsánatot kért a teljes bahamai nemzettől. Perry Christie miniszterelnök elfogadta a lemondást.

Anna Nicole Smith bahamai tengerparti villája miatt kapott tartózkodási engedélyt, bár a ház tulajdonjoga nem tisztázott. A 900 ezer dolláros villát G. Ben Thompsontól kapta az exmodell, bár a férfi azt állítja: nem ajándéknak szánta, így most visszaköveteli a tengerparti ingatlant.

A volt Playmate február 8-án hunyt el, valószínűleg gyógyszer-túladagolásban.