Megdöbbentő videó: 300-zal száguldott a motoros az autópályán!

Infostart
2007. február 16. 07:49
Új őrület hódít a YouTube videómegosztó fájlon. Egyre többen tesznek fel videókat arról, hogy miként száguldoznak motoron vagy autóval. Az egyik felvételen az látszik, amint egy francia autópályán valaki 300 km/órás sebességgel repeszt. Van, aki már meg is járta: egy angliai férfi súlyos bírságra számíthat, mert a felvétel alapján a rendőrök beazonosították és eljárást indítottak ellene.

Jó poénnak indult, ám komoly büntetés lehet Jeremy Parrott akciójának a vége. Az angol férfi ugyanis egy kamerát szerelt motorja elejére, felvette a száguldozását, majd kitette a YouTube-ra. A videómegosztó oldalt azonban pechjére a rendőrök is nézték, így Jeremy Parrott most súlyos büntetésre számíthat közlekedési kihágásért.

Jó bulinak gondolta Jeremy Parrott, hogy egy kamerát rögzít motorja szélvédője mögé és felveszi a száguldozást, majd kiteszi a YouTube-ra. A 37 éves angol férfi felvételén jól látszik, ahogyan többször is átlépi a 100 mérföldes (160 km/órás) határt.

A videóra azonban pechjére a rendőrök is felfigyeltek és mivel volt olyan elővigyázatlan, hogy lefilmezte azt is, ahogy elindul otthonról, a hatóságnak nem volt nehéz dolga.

A férfi ellen heteken belül vádat emelhetnek gyorshajtás és veszélyes vezetés miatt. "Ez az ember többek között lakóházak között és iskola mellett száguldozott 100 mérföld/óra sebességgel. Hosszú büntetést kockáztat" - közölte egy rendőrségi szóvivő.

Közben mások is feltettek hasonló felvételeket. Az egyiken az látszik, amint valaki egy francia autópályán 300 km/órás sebességgel száguldozik.